17 Eylül 2018 Pazartesi

Ankara Asansör Tamiri

,
Ankara asansör tamiri İnsan hayatını kolaylaştıran ve insanların binalarda dikey olarak taşınması için yapılan araçlardır. Yük taşımak için ayrı insan taşımak için ayrı asansörler imal edilmektedir. Bu  asansör tamiri , asansör yönetmeliğine uygun olarak yetkili bir firma tarafından yapılmalı ve bütün kontroller ve testler yapılmadan da kullanıma sunulmamalıdır.

 Her türlü kontrolü yapılmış olsa da sürekli olarak kullanılan asansörlerin düzenli olarak bakımlarının yapılması şarttır.
asansör tamiri ise asansör arıza yapması halinde yapılması gerekir ve asansör arıza yaptığında ilk yapılacak şey içinde kalan biri var ise onun kurtarılması olacaktır. Bu da asansörün anahtarının kullanılarak dışarıdan kapısının açılması ile olacaktır. Asansör arıza yaptığında otomatik olarak elektrik kesen devreler çalışacak ve bu şekilde asansör kitlenerek her hangi bir kaza oluşması engellenmiş olacaktır. Bu şekilde asansör arıza yaptığında bakımı üstlenmiş olan firma gelerek tespit yapmalı ve gerekli olan parçalarını değiştirerek güvenliği sağlayacaktır.
Asansör tamiri nasıl yapılır?

Bu arızaların oluşmasını en baştan önlemek için yapılması gereken şey yetkili bir firma ile anlaşarak bu  asansör bakımı işinin düzenli olarak yapılmasını sağlamak olmalıdır. Bu şekilde yapılan bakımlar sırasında asansörün düzenli ve güvenli çalışmasını engelleyecek bir durum varsa bunlar tespit edilerek gerekli değişimler ve onarımlar hiç kimsenin hayatı tehlikeye girmeden yapılabilecektir. Bu bakım için tek bir firma ile anlaşmanız ile onlar sizin asansörünüz hakkında detaylı bilgiye sahip olarak her aradığınızda da geleceklerdir.




0 yorum to “Ankara Asansör Tamiri ”

Yorum Gönder

 

Ankara asansör tamir 0532 232 4509 Copyright © Tüm hakları saklıdır. Blogger temaları - Facebook